maanantai 30. toukokuuta 2011

Matka huvittelumaahan Gardajärvellä

Gardaland on Italian suurin huvipuisto ja sinne suuntaa vuosittain reilu kolme miljoonaa kävijää. Gardalandiin pääsee helposti Padovasta (paikallis)junalla hyppäämällä ulos Castelnuovo de Gardassa ja rientämällä huvipuistoon vievään ilmaisbussiin.

Olin reissussa Minnan ja hänen Suomesta tulleen kaverin, Laurin, kanssa. Päätimme säästää rahaa ja ostaa vain 4 tunnin liput. Päivälipun hinta olisi ollut 34 euroa ja 4h lipun sai 17 eurolla. 4 tuntia riittikin hurjasteluun sillä jonoja ei pahemmin ollut, 2 minuuttia taisi olla pisin jonotusaika.

Alue on suhteellisen suuri, mutta päivässä ehtii kyllä kokea kaiken mitä haluaa. Puisto oli tosin hieman sokkeloinen mutta samalla tuli nähtyä kauniita istutuksia ja upeita lavasteita. Kaikki laitteet oli lavastettu teeman mukaisesti ja ihan hyvin pystyi kuvittelemaan itsensä Amazonille ja keskiajalle. Päivä oli kuuma, joten vesilaitteet tuli kokeiltua ja kastuttuakin aika komeasti.


Ilmaisbussi Gardalandiin



Gardaland-putous puiston ulkopuolella



Fantasia-maa, jossa ei omiin aisteihinsa voinut aina oikein luottaa



Lavastukset olivat tosiaan melko huiman kokoisia



Täydellinen laite viilentymiseen



Oli se jännää!



Käytiin myös katsomassa Paavo Pesusieni 4D-elokuva, jossa 3d-kuvan lisäksi siis sai vettä päälle, haistoi hajuja ja tuli höykyteltyä tuolissa ees taas



Ja kun oli aika lähteä oli Prezzemolo kavereineen sanomassa hei hei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti